BB Kløver – kommet for å bli!

19.01.2023 Tagget med: BB kløver

Høye skuldre, nervøs latter, tettskrevne huskelapper. Det er ingen spøk å delta på sin aller første bridgeturnering!

Heldigvis var det MANGE i samme båt, og med en holdning om «det går som det går», og «vi er her for det sosiale», så fikk alle en riktig fin dag.

Hele 22 par stilte til start, og spillerne hadde for det meste spilt bridge i fra 4-12 måneder. Bare et fåtall hadde spilt så mange som 24 spill i strekk tidligere.

Klubben er ny, og som turneringsarrangør er vi også helt nybegynnere. Arrangørene var nok like nervøse som spillerne! Så tusen takk til Ronny Kolnes og Arvid Lillejord som tok regnskap, og Martin Reinertsen som ledet turneringen med stø og vennlig hånd. Tusen takk til Melina Edland og Monica Skjærbakken i turneirngskomiteeen, og tusen takk til Lista ungdomsskole for lån av lokale. Og sist, men ikke minst, tusen, tusen takk til Sissel Østensen som bare ordner alt praktisk og er den gode fe!

Oda Marie i dyp konsentrasjon.

To spill i runden, og pizzapause halvveis. Deretter seks nye runder. Turneringen gikk over all forventning. Alle fullførte på tida, alle fikk noen plussrunder.

Før siste runde skilte det bare ett poeng mellom første og andreplass. I siste runde dro imidlertid juniorene Sander Haulan – Alfred Johan Skråmestø Brandel ifra Inge Håland – Bjørnar Berntsen og vant en forholdsvis klar seier.

Resultatliste

Artikkel i Lister24

Vinnere av turneringen: Alfred Johan Skråmestø Brandel – Sander Haulan. U16-landslaget neste?

Inge fortvilte ikke over det knepne tapet, men så heller nye muligheter: «Dette blir fast andre helga i januar?»

Opplevelsen var så positiv for alle involverte at vi vil oppfordre alle klubber til å gjøre det samme: En turnering med og mot spillere på samme nivå er motiverende og gøy for alle!

Dette blir fast andre helga i januar?

Inge Håland

Tusen takk til FunBridge som har gitt Båro Bridgeklubb sine spillere mulighet til å øve med og mot hverandre. Noen har spilt over 10 000 spill på FunBridge siden mars 2022, og det er tydelig at denne mengdetreningen gir en stor trygghet.

I klubben hos oss er det unison enighet om at nett er bra til øving, men å møtes fysisk er best!

Flere saker

Se alle