Norsk Skolemesterskap i bridge 2024

Norsk Skolemesterskap i bridge er en turnering for 5.-7. klassinger. Skolen stiller med ett eller flere lag á 4-6 spillere. I lagturneringer i bridge er det fire spillere i hver kamp.

Man kan ha opptil seks spillere på laget og bytte på å spille.

Bodø 24.-26. mai 2024

Turneringen arrangeres i Bodø 24.-26. mai 2024. Alle som er med i Norsk Skolebridge kan være med dersom skolen stiller lag. Vi skal ha det gøy og bli kjent med likesinnede fra hele landet.

Overnatting på nyrenoverte Aspåsen skole. Alle må ha med seg sovepose.

Program

Fredag: Avreise. Første kamp spilles kl. 19:00. Kveldsmat og brettspillkveld.
Lørdag: Kamp 2-4. Lunsj. Havørnsafari & havrafting i Saltstraumen. Kamp 5-7. Middag. Diskotek.
Søndag: Kamp 8-9. Lunsj. Kamp 10. Premieutdeling. Hjemreise.

Turneringsform

Turneringen er en lagturnering. Scoringsformen er poeng-per-spill (board-a-match), som betyr at hvert spill scores som enten vunnet, tapt eller uavgjort. Lett å følge med på og skjønne for både elever og foresatte.

Foto: Alma Thomassen

Reiserute

Norsk Bridgeforbund bestiller reise til laget samlet. For de fleste vil det innebære fly fra nærmeste flyplass til Bodø. De med lang reisevei må selv ordne seg fri fra skolen fredag. Norsk Bridgeforbund vil ha dialog med skolen om turneringen og at flere barn kommer til å søke seg fri.

Transport tur-retur flyplass ordnes av lagene selv. Lokale frivillige i samarbeid med foreldre ordner transport t/r flyplass. Det er ingen reisedekning for denne delen av reisen.

Havørnsafari og havrafting i Saltstraumen

I tillegg til å spille bridge skal vi oppleve det beste regionen har å by på.

Alle deltakere blir invitert til å delta på kombinert havørnsafari og havrafting i Saltstraumen.

Foto: Stella Polaris

Medlemskap NBF

Alle som spiller turneringen må ha et medlemsnummer i Norsk Bridgeforbund. Det koster 50,- i året.

Her kan du lese om medlemskap i NBF for deltakere i skolemesterskapet.

Se egen side om medlemskap i NBF.

Foresatte som vil være med på turen

Foresatte kan gjerne være med. Foresatte som ikke er lagledere betaler reise og opphold selv, og bestiller reise selv (med mindre annet er avtalt skriftlig).

650,-/voksen i dobbeltrom på Scandic Bodø ved bestilling gjennom NBF. Vi forventer at foresatte som er med på turen bidrar der det trengs og følger reglene for turneringen. Alle voksne som skal være med må vise politiattest.

Barn med spesielle behov

Barn med spesielle behov skal ha med seg egen ledsager. NBF har søkt om midler til å dekke reiseutgiftene til voksne som er med som ledsager. Vi får svar på denne søknaden i februar. Ledsagere melder seg på via Spond, og tar kontakt med Marianne Harding (marianne@bridge.no) for å identifisere seg som ledsagere. NBF bestiller billetter til ledsagere.

Påmelding

Påmelding skjer samlet for laget, av lagleder. Lagnavn = skolens navn, + evt. et nummer/farge hvis skolen har flere lag.

Påmelding

For å vite hvem som skal reise vil vi at alle klikker «kommer» i arrangementet Norsk Skolemesterskap i Spond. Det er viktig at alle gjør dette, slik at dere ikke står der uten billett på avreisedagen. En annen fordel er at vi når alle påmeldte med nødvendig informasjon.

Er du ikke med i Spond? Last ned appen og bruk gruppekoden UBWQI for å finne Norsk Skolebridge. Husk å skrive inn barnets adresse slik at vi får dere i riktig gruppe.