Vel blåst, Norsk Skolemesterskap i bridge!

6.06.2024

Foto: Airida Bekeryte

105 barn, fra 22 skoler fra Bodø i nord til Borhaug i sør deltok i Norsk Skolemesterskap i bridge 24.-26. mai.

Bodø lå badet i sol, og deltakerne valgte ulike aktiviteter på ankomstdagen: Noen prøvde flysimulatoren på Norsk Luftfartsmuseum, andre prøvde vannsklia i Nordlandsbadet, mens de tøffeste rett og slett tok seg et bad i havet!

Turneringen ble spilt som Monrad (det vil si at man til en hver tid møter laget som ligger nærmest seg selv på resultatlista), 10 kamper med 5 spill i hver kamp. Det betyr at ungene må være dypt konsentrerte i en time av gangen, 10 ganger i løpet av helgen.

Resultater:

Gull: Borhaug skole leopard

Sølv: FKS lions (Fagerhaug kristne skole, Stjørdalen)

Bronse: Engerdal BK vandrefalk og Vågsbygd skole

Seieren i Norsk Skolemesterskap ble delt med det gjestende laget fra Danmark, men selv om de vant turneringen delt med Borhaug skole, så kan ikke et dansk lag bli norske mestere.

Resultatliste

– Jeg vet ikke om folk skjønner hva det egentlig krever av disse spillerne. De må være vanvittig konsentrerte over veldig lang tid. Det er selvsagt en enormt krevende situasjon å stå i. Og utrolig spennende både for dem og vi som ser på»
Lene Magrethe Skeibrok, lagleder Borhaug leopard

De er landets beste bridgeelever (Lister24)

Havørnsafari fra rib

Foto: Airida Bekeryte

I tillegg til bridge ble det tid til å oppleve noe av det beste regionen har å by på: Hav og ørn! Det ble en fartsfylt opplevelse som slo an i alle aldre.

Diverse bilder fra helga

Foto: Airida Bekeryte

Foto: Airida Bekeryte

Flere saker

Se alle